Zaštita od pasa i mačaka

Zaštita od pasa i mačaka

Zaštita od pasa

SUPER DOGCHASER LS – 977F (3-IN-1) Novi, savremeni, više-namenski SUPER DOGCHASER je najhumaniji bezbedan i efikasan način za odbranu od neprijateljski raspoloženih pasa (lutalica…). SUPER DOGCHASER vam omogućuje da formirate bezbednu zonu između vas i neprijateljski raspoloženih pasa. Uređaj se, takođe može koristiti za dresuru uz pratnju usmenih ili ručnih komandi. Opremljen jakim LED svetlom. SUPER DOGCHASER takođe može da se koristi i kao baterijska lampa… (detaljnije)

Zaštita dvorišta od pasa, mačaka, veverica, zečeva, miševa

LS-928 ULTRA-DUET REPELLER Iz naše ponude bismo kao uređaj sa najboljim odnosom cene i učinkovitosti izdvojili naš novorazvijeni uređaj Ultra-Duet Repeller. Uređaj je višenamenski i kao takav predstavlja odlicno rešenje za svako domaćinstvo. On emituje ultrazvučne talase u dva različita zvuka istovremeno da otera i zadrži životinje dalje od vaše kuće, bašte, dvorišta. Uspešno Vas štiti od životinja i štetočina kao što su: miševi, pacovi , psi lutalice, mačke, veverice, slepi miševi, lisice, jeleni, ptice štetočine. Ultra-Duet Repeller rasterivač kontinuirano emituje auto-promenljivu i auto-prečišćenu frekvenviju od 20,000 Hz do 65,000 Hz, i tako prouzrokuje neprijatan boravak životinja-štetočina kako bi napustile zaštićeno područje. (detaljnije)

LS-987F Animal-Away Plus spada u jače i snažnije rasterivače pasa i mačaka koji funkcionišu pomoću baterija (2 od 9V), tako da može biti veoma lako instaliran na svim mestima na kojima Vam je potreban u dvorištu, bašti, i sl. Na taj način lako ćete oterati sve neželjene životinje iz svog dvorišta bez potreba da ih povredite. U cilju uštede baterije, LS-987F je dizajniran kao kombinacija sofisticiranog metoda detekcije pokreta pomoću infra-crvenog sensora (IR), koji mu omogućava da uspešno registruje pokret nepoželjne životinje u prostoru oblika levka, pod uglom od 70 stepeni, na razdaljini od 12 metara. Kada se sensor aktivira u zoni koju štiti, uređaj će početi da emituje intenzivne zvučne talase u frekventnom opsegu od 18KHz do 24KHz sa ciljem da otera nepoželjnu životinju iz zaštićenog prostora. Upaljeni LED indicator na uređaju pokazuje da uređaj emituje ultra-zvučne talase. Specijalno ugrađeno test – dugme omogućuje da korisnik proveri da li uređaj radi. Pored pogodnosti da radi na baterije, uređaj je opremljen i DC 12V ulazom za priključenje na adapter ukoliko je to potrebno. Namenjen je zaštiti od neželjenih mačaka, pasa, veverica, zečeva i miševa. (detaljnije)

Nature’s Defense efikasno rasteruje 22 vrste štetnih životinja. Ove 100% organske granule mogu biti posute bilo gde, da stvaraju barijeru neprijatnog mirisa koji rasteruje štetočine. Napravljen od prirodnih sastojaka, Nature’s Defense je bezbedan za upotrebu oko dece i kućnih ljubimaca. Uspešno rasteruje: jelene, zečeve, veverice, miševe, pacove, krtice, voluharice, rovke, mrmote, hrčke, slepo kuče, ježeve, dabrove i još mnogo toga (detaljnije)

Guardian je aparat koji štiti vaš dom. Osnovna funkcija mu je rasterivanje štetočina (insekti, glodari, životinje i ptice) u zatvorenom i otvorenom prostoru. Pored toga, zahvaljujući ugradjenom IC senzoru koji detektuje pokrete, protiv-provalnom alarmu i stroboskopskom svetlu, odličan je čuvar vas i vaše imovine. Bez obzira da li koristite Guardian kao rasterivač štetočina ili kao alarm za zaštitu imovine, bićete zadovoljni njegovom primenom. (detaljnije)

YardGard je ultrazvučni-zvučni aparat za zaštitu dvorišta, ambara, garaža, baštica itd. od nepoželjnih životinja. Aparat ima ugrađen IC (infra-crveni) senzor za detekciju pokreta, tako da se aktivira kad uđe nepoželjna životinja u njegovo polje delovanja. Aparat uspešno rasteruje ptice, jelene, srne, lisice, pse, mačke, tvorove, slepe miševe, lasice, kune, miševe, pacove, insekte itd. (detaljnije)

Hydro Critter Blaster je potpuno bezopasan proizvod koji će Vam oterati nepoželjne posetioce iz Vaše bašte ili imanja sa mlazom vode.Kada ugrađeni senzor detektuje kretanje u opsegu od 11 metara, mlaz vode se aktivira na probližno 5 sekundi. Većina životinja se uznemiri ovim mlazom vode i potom napušta štićeno. područje. Takođe, škljocaj razvodnog ventila koji se čuje kada se mlaz vode aktivira, dodatno zaplaši životinje i tako ih otera iz područja koje želimo da zaštitimo. Mlaz vode se ponovo aktivira kada senzor detektuje novo kretanje.Hydro Critter Blaster obezbeđuje visoku efikasnost uz veoma nisku potrošnju vode. Rasteruje male i velike ptice, pse, mačke, divlje životinje itd. (detaljnije)