NOVO!! NOVO!! UV Sterilizator

Džepni sterilizator je uređaj sa ultraljubičastim zracima kojim se dezinfikuju i sterilišu predmeti za ličnu upotrebu i za rad (telefoni, upaljači, naočare, tastatura i miš i sl.). Uništavaju viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.Dezinfekcija životnog prostora i radnih površina je moguća i hemijskim sredstvima i može biti veoma efikasan način za uklanjanja bakterija, virusa i drugih patogena. Međutim postoji lakši, efikasniji, brži i bezbedniji način dezinfekcije UV germicidnim lampama predmeta za rad i ličnu upotrebu sa kojima imamo direktan dodir.

UV germicidna lampa je posebno pogodna za dezinfekciju predmeta koji ne trpe čišćenje tečnim i agresivnim supstancama. Tako, da ako želite da lako i efikasno dezinfikujete vaš mobilni telefon, ključeve, naočare, novčanik, flašicu sa vodom, tastaturu i miša i druge predmete koje svakodnevno koristite, najbolje rešenje je džepni sterilizator.

Ovaj sterilizator je idealan i za putovanje, jer ćete u samo 10 sekundi da sterilišete sedišta i šipke unutar autobusa, automobila, aviona ili voza.Lagan i kompaktan,idealan je za svaki neseser ili torbu, uvek sa vama za potpunu dezinfekciju svih površina.

 UV-sterilizator ima sigurnosni senzor koji isključuje svetlo kad god je okrenuto od direktne površine ili predmeta.