Ultra-Duet Repeller

LS-928 ULTRA-DUET REPELLER Iz naše ponude bismo kao uređaj sa najboljim odnosom cene i učinkovitosti izdvojili naš novorazvijeni uređaj Ultra-Duet Repeller. Uređaj je višenamenski i kao takav predstavlja odlicno rešenje za svako domaćinstvo. On emituje ultrazvučne talase u dva različita zvuka istovremeno da otera i zadrži životinje dalje od vaše kuće, bašte, dvorišta.

Uspešno Vas štiti od životinja i štetočina kao što su: miševi, pacovi ,psi lutalice ,mačke, veverice, slepi miševi, lisice, jeleni, ptice štetočine. Ultra-Duet Repeller rasterivač kontinuirano emituje auto-promenljivu i auto-prečišćenu frekvenviju od 20,000 Hz do 65,000 Hz, i tako prouzrokuje neprijatan boravak životinja-štetočina kako bi napustile zaštićeno područje.

Ultrazvuk koji uređaj emituje fizički ne šteti životinjama. Emituje jedinstven i moćan zvuk-dva različita zvuka koja se preklapaju. Nije potrebno nikakvo podešavanje, samo je potrebno uređaj usmeriti tamo gde bi ste želeli da se zaštite od štetočina i životinja.

Ultra-Duet Repeller štiti površinu do 250 kvadrata i emituje ultrazvuk u radijusu od 17 metara i 90 stepeni. Zahvaljujući dobrim električnim karakteristikama, područje koje želite da zastitite uređaj će Vas uspešno štititi danju i noću.Uređaj dolazi u kompletu sa adapterom, produžnim kablom dužine 5,5 metara i ojačanim kućištem. Pogodan je za spoljnu i unutrašnju montažu. Za unutrašnju upotrebu, štiti površinu od 468-545 kvadrata.Ultra-Duet Repeller možete montirati i na spoljni zid objekta ili na bilo koju čvrstu površinu. Crvena LED lampica će svetleti nakon uključivanja uređaja kako bi pokazala ispravnost uređaja. Iako je uređaj otporan na sve vremenske prilike preporučljivo je skinuti ga ako se očekuje oluja ili jaka kiša. Kako bi uređaj bio što efikasniji mora biti 24h uključen.

 

Uputsto za instalaciju možete pogledati ovde.

kms pico download