Zaštita od pasa i mačaka

Zaštita od pasa

ls-977f ultrazvucni rasterivac psa

SUPER DOGCHASER LS – 977F (3-IN-1) Novi, savremeni, više-namenski SUPER DOGCHASER je najhumaniji bezbedan i efikasan način za odbranu od neprijateljski raspoloženih pasa (lutalica…). SUPER DOGCHASER vam omogućuje da formirate bezbednu zonu između vas i neprijateljski raspoloženih pasa. Uređaj se, takođe može koristiti za dresuru uz pratnju usmenih ili ručnih komandi. Opremljen jakim LED svetlom. SUPER DOGCHASER takođe može da se koristi i kao baterijska lampa… (detaljnije)

POGLEDAJTE


Zaštita dvorišta od pasa, mačaka, veverica, zečeva, miševa

 

 

 

 

 

 

LS-928 ULTRA-DUET REPELLER Iz naše ponude bismo kao uređaj sa najboljim odnosom cene i učinkovitosti izdvojili naš novorazvijeni uređaj Ultra-Duet Repeller. Uređaj je višenamenski i kao takav predstavlja odlicno rešenje za svako domaćinstvo. On emituje ultrazvučne talase u dva različita zvuka istovremeno da otera i zadrži životinje dalje od vaše kuće, bašte, dvorišta.Uspešno Vas štiti od životinja i štetočina kao što su: miševi, pacovi ,psi lutalice ,mačke, veverice, slepi miševi, lisice, jeleni, ptice štetočine. Ultra-Duet Repeller rasterivač kontinuirano emituje auto-promenljivu i auto-prečišćenu frekvenviju od 20,000 Hz do 65,000 Hz, i tako prouzrokuje neprijatan boravak životinja-štetočina kako bi napustile zaštićeno područje. (detaljnije)

 ls-987f ultrazvucni rasterivac pasa, macaka, veverica, zeceva

 

 

 

LS-987F Animal-Away Plus spada u jače i snažnije rasterivače pasa i mačaka koji funkcionišu pomoću baterija (2 od 9V), tako da može biti veoma lako instaliran na svim mestima na kojima Vam je potreban u dvorištu, bašti, i sl. Na taj način lako ćete oterati sve neželjene životinje iz svog dvorišta bez potreba da ih povredite. U cilju uštede baterije, LS-987F je dizajniran kao kombinacija sofisticiranog metoda detekcije pokreta pomoću infra-crvenog sensora (IR), koji mu omogućava da uspešno registruje pokret nepoželjne životinje u prostoru oblika levka, pod uglom od 70 stepeni, na razdaljini od 12 metara. Kada se sensor aktivira u zoni koju štiti, uređaj će početi da emituje intenzivne zvučne talase u frekventnom opsegu od 18KHz do 24KHz sa ciljem da otera nepoželjnu životinju iz zaštićenog prostora. Upaljeni LED indicator na uređaju pokazuje da uređaj emituje ultra-zvučne talase. Specijalno ugrađeno test – dugme omogućuje da korisnik proveri da li uređaj radi. Pored pogodnosti da radi na baterije, uređaj je opremljen i DC 12V ulazom za priključenje na adapter ukoliko je to potrebno. Namenjen je zaštiti od neželjenih mačaka, pasa, veverica, zečeva i miševa. (detaljnije)   Pogledajte video upustvoNature’s Defense efikasno rasteruje 22 vrste štetnih životinja. Ove 100% organske granule mogu biti posute bilo gde, da stvaraju barijeru neprijatnog mirisa koji rasteruje štetočine. Napravljen od prirodnih sastojaka, Nature’s Defense je bezbedan za upotrebu oko dece i kućnih ljubimaca. Uspešno rasteruje: jelene, zečeve, veverice, miševe, pacove, krtice, voluharice, rovke, mrmote, hrčke, slepo kuče, ježeve, dabrove i još mnogo toga (detaljnije)


guardian ultrazvucni rasterivac insekata, miseva, pacova, zivotinja, ptica - kucni alarmGuardian aparat koji štiti vaš dom. Osnovna funkcija mu je rasterivanje štetočina (insekti, jeleni, rakuni, oklopnici, ptice, tvorovi, psi, mačke, miševi, pacovi i slepi miševi) u zatvorenom i otvorenom prostoru. Pored toga, zahvaljujući ugradjenom IC senzoru koji detektuje pokrete, protiv-provalnom alarmu i stroboskopskom svetlu, odličan je čuvar vas i vaše imovine. Bez obzira da li koristite Guardian kao rasterivač štetočina ili kao alarm za zaštitu imovine, bićete zadovoljni njegovom primenom.

(detaljnije)YardGard
je ultrazvučni-zvučni aparat za zaštitu dvorišta, ambara, garaža, baštica itd. od nepoželjnih životinja. Aparat ima ugrađen IC (infra-crveni) senzor za detekciju pokreta, tako da se aktivira kad uđe nepoželjna životinja u njegovo polje delovanja. Aparat uspešno rasteruje ptice, jelene, srne, lisice, pse, mačke, tvorove, slepe miševe, lasice, kune, miševe, pacove, insekte itd.

(detaljnije)


Zaštite i patenti

Patent: No.ZL943055725
Copyright: No.30927